decoratie

Verrassent snel geplaatst! Heeft u een bedrijfsfeestje, opening of bruiloft te vieren? En staat daarbij een bepaald thema centraal?
Huur een kant en klaar decor of decoratiedoek om eenvoudig en snel de juiste sfeer te creëren!

GrowingArt heeft genoeg ervaring in het aankleden en inrichten van alle soorten (bedrijfs-)ruimtes of locaties en ook een goede naam in decorverhuur.
Wilt u een zomerse sfeer buiten of een winterse sfeer binnen? Een Mexicaans feestje of juist een western party? Zelfs Villa Kakelbont bouwen wij in een paar uur voor u op!

Wij hebben een zeer breed aanbod in decors die eenvoudig en snel op te bouwen zijn. Daarmee verrast u uw gasten en komt iedereen snel in de juiste stemming. U kunt kiezen uit verschillende decors en decoratiedoeken of een combinatie van beide. Uiteraard kunt u ook voor de bijpassende rekwisieten bij ons terecht.

Vragen of twijfels over de mogelijkheden?
Bel of mail ons om speciale wensen kenbaar te maken! Onze stylist kan u persoonlijk adviseren, maar ook de andere vakmensen leven zich graag in uw situatie in. Niet voor niets hebben wij voor elk evenement, maar ook voor elk budget altijd een passende oplossing!

decor