Kerstdecoratie

Het creëren van een Decembersfeer tot kunst verheven!

Deze dienstverlening heeft een enorme vlucht genomen. Opruimen hoort daar uiteraard ook bij. Na Nieuwjaar wilt u immers snel overgaan tot de orde van de dag.

Het assortiment kerstbomen (kunst of echt), decoraties en kerststukken is ongekend groot. Uw adviseur helpt u graag bij het maken van een passende keuze. De tijd voor het bestellen van kerstdecoraties is dichterbij dan u denkt. Binnenkort moet u weer keuzes maken tussen gedecoreerde kerstbomen, kransen, guirlanders, lichtgordijnen, kerststukken ect. ect. Deze en vele andere mogelijkheden biedt GrowingArt aan bedrijven maar ook de particulier. Op www.verhuurkerstboom.nl krijgt u een kleine indruk van de vele, zeer vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van de levering van kerstdecoraties.

GrowingArt levert ook grote kerstbomen voor op marktpleinen, rotondes, bedrijfsterreinen enz............

Behalve de grote bomen zelf, verzorgt GrowingArt ook het transport en de plaatsing van de bomen. Desgewenst wordt in de versiering voorzien. Behalve in de full service formule, onderscheidt GrowingArt zich in de gave kwaliteit bomen.

KerstDecorKerstDecor1